Review mijnwebwinkel.nl

Onlangs ben ik aan het stoeien geweest met mijnwebwinkel.nl. Ik wilde ervoor zorgen dat ik op een eenvoudige manier ideal kan integreren in de verkoop van advertenties. Daarover later meer, maar nu eerst eens even een review. Wat kun je met mijnwebwinkel en wat vind ik er nu van?

mijnwebwinkel.nl, start je eigen webwinkelHet mooie van mijnwebwinkel.nl is dat er een gratis versie is en een betaalde versie. Met de gratis versie kun je experimenteren zoveel je wilt. Wanneer je daadwerkelijk aan het verkopen slaat werkt de webwinkel gewoon. Je moet dan wel accepteren dat er advertenties op je webwinkel staan en dat er minimaal 3 en maximaal 50 artikelen op de site geplaatst kunnen worden, maar dat hoeft voor een kleine starter geen probleem te zijn.

Wanneer je voor de volledige versie gaat, kost je dat 19 euro per maand. Daarvoor beschikt de winkel wel over veel meer mogelijkheden, denk alleen al aan het onbeperkt aanleveren van artikelen, de mogelijkheid om met creditcard te betalen en het koppelen van een domeinnaam aan de winkel. Ook het aanmaken van nieuwsbrieven, beheren van voorraden en in pdf ontvangen van overzichten horen allemaal tot de standaarduitrusting.

Nu geeft de online winkel aan dat er een mogelijkheid is om de vormgeving aan te passen. In de gratis versie is dit maar heel beperkt. Je kunt wat kleuren veranderen en een eigen header en achtergrond toevoegen, maar je kunt het geheel niet toepassen naar je eigen layout. Waarschijnlijk is dat voor de meeste gebruikers geen probleem aangezien ze gewoon een winkel willen en geen webshop zelf gaan bouwen.

Mooi in het gratis systeem is dat je de betalingsoptie direct kunt koppelen aan een account bij mollie.nl. Via mollie.nl kun je je klanten namelijk laten betalen met ideal. En dat is toch wel de meest geaccepteerde betaalstandaard in Nederland op dit moment, ver voor paypal en creditcardbetalingen.

Je maakt een account aan bij mollie.nl en het id-nummer van mollie.nl koppel je aan je webwinkel (ook de gratis versie). Vervolgens genereert mijnwebwinkel.nl direct de ideal betaalknop aan je webwinkel. Eigenlijk is er geen eenvoudiger manier om ideal te koppelen aan een webwinkel. Je hoeft geen technische kennis te hebben van API en andere ingewikkelde termen.

Als je bij de referenties kijkt zul je zien dat er al heel veel ondernemers gebruik maken van mijnwebwinkel.nl. Het product zoals ik het nu geprobeerd heb ziet er goed uit. Heeft hoegenaamd geen technische kennis nodig en de support is prima. Het minimale gebruik van technische kennis heeft wel tot consequentie dat je met de layout niet zoveel kunt, al zien de meeste webwinkels er prima uit. Met kleur kun je ook een hoop!

De code is vervolgens natuurlijk ook wat matig. Het stijlblad is in het html-document geplaatst, vervolgens is de opmaak van de site gedaan met tabellen. Maar waarschijnlijk zal dat de starter van een webwinkel worst wezen. Nog een tip, wanneer je een webwinkel start bij mijnwebwinkel.nl, begin dan ook met een blog over hetzelfde onderwerp als het aanbod van je webwinkel. Dat verhoogt de kans van slagen aanzienlijk.

Succes! Start nu je gratis webwinkel!

6 gedachten over “Review mijnwebwinkel.nl”

 1. Ben inderdaad gestart met mijnwebwinkel software en het werkt.
  Mijn webwinkel http://www.menslifestyle is in de lucht.
  Ik ben zeer tevreden, nu de verkopen nog.

  Ik ben gestart, nadat ik via de NHA een cursus heb gevolgt "eigen webwinkel starten". Ik heb nu een getuigschrift en de cursus heeft zeker bijgedragen aan het gemakkelijker opzetten van de mijn webwinkel.

 2. Ik ben benieuwd hoe het op de langere termijn gaat, ik krijg regelmatig klanten binnen die eerder gestart zijn met dit concept en na verloop van tijd ervan terugkomen omdat de shop het slecht doet in zoekmachines.

 3. Leuk artikel!

  Ik maak gebruik van de service van http://www.e-volutions.be. Ze zetten voor u een gratis op maat gemaakte webwinkel op. Als vergoeding geef je een klein percentage op omzet af. Geen erg voor mij aangezien ze ook investeren in promotie van mijn webwinkel!

  Na een maand loopt alles vlotjes en orders lopen binnen. Dus top!

 4. wat een flauwe review zeg.
  hoe kun je deze onzin schrijven ,en ook nog serieus genomen worden terwijl je klik links met jou ref erin plaatst.

 5. Wij http://www.mowi-kids.com outlet kinderkleding maken gebruik van mijnwebwinkel . Moet zeggen doet het prima in de zoekmachines . Met diverse zoekwoorden goed te vinden. Ook makkelijk om mee te beginnen. Je kan er snel mee aan de slag. We gebruiken het al 5 jaar dus we hebben de nodige ervaring. Het minpuntje is de zoekfunctie voor de klant. En dat elk artikel er apart opgezet dient te worden. De prijs kwaliteitsverhouding van mijnwebwinkel is gewoon goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *