HTML-site forum


 · Forums · Reactie · Statistieken · Registreren · Zoeken · Regels · Tips · FAQ
HTML-site forum / Overige vragen / html-site.nl gehackt?
Schrijver Bericht
Marcel vd Weerd
Forum Lid

1217 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:14


Bekijk de broncode is en kijk is of je iets opvallends ziet, tip: kijk onderaan.

Je snapt het vanzelf wel.

 
egaTniv
Forum Lid

3794 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:29


oessie...das niet goed idd :D

Marcel vd Weerd
Forum Lid

1217 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:42


Nee lijkt mij niet helemaal de bedoeling. Wie heeft dit gedaan? Of ging het weer vanzelf net als dat de "who's online" plugin "kapot" ging.;)

Superkluns
Forum Lid

756 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:43


oeiii, das nie zo mooi.
Hoe kan da nou weer??
Als ik bij mijn gratis host een pagina maakt, dan plakt ie er onderaan (na "</html>" dus) een reclame-scriptje (waar ik nog nooit last van heb gehad:P). Hier is dus iets dergelijks gebeurt ofso...

supervinnie40
Forum Lid

691 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:46 · Aangepast door: supervinnie40


ben benieuwd hoe jij hier eigenlijk achter kwam =D

maar dit kan toch niet door de host gedaan worden?
dit is toch geen gratis host (kan het me eigenlijk niet voorstellen....).

heb de site bekeken.... wat een vage zooi.
een business site.....
nummer komt trouwens uit pakistan.


hier zijn de gegevens die ik kon vinden via lookup.
misschien dat iemand dit leuk vind om te weten:
http://centralops.net/co/DomainDossier.aspx?dom_whois=true&net_whois=true&traceroute=true&dom_dns=true&svc_scan=true&addr=barnamij.com

egaTniv
Forum Lid

3794 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 17:47


Quoting: Marcel vd Weerd

Of ging het weer vanzelf net als dat de "who's online" plugin "kapot" ging.;)



joren
Moderator

3862 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:18


Dit is inderdaad niet te bedoeling.
Ik heb het doorgegeven aan admin, ik hoop dat hij zo snel mogelijk actie onderneemt om dit te verwijderen en op te lossen.

Erwin537
Moderator

3846 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:32


Emma watson 53k5 video jammmm :P =D

Anywhy
Forum Lid

1566 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:33 · Aangepast door: Anywhy


Dit had ik al lang ontdekt.
Ik wist niet wat ik er mee moest, maar nu is het toch ter sprake gekomen :)
Fijn zo...

Maar nu ff het probleem:
Als je goed kijkt is DIT de site van de eventuele 'hacker'. Site is under constuction (dit is altijd, is gehackt. Website van de hacker: onder bereikbaar).
De tekst: more than a software' kan verdacht zijn.
IP-adres (niet 100% zeker) eventuele hacker: 192.168.1.254

Meer informatie bel 0900-457689 :P
Misschien wat handige info. ik weet niet, maar alleen maar meer bewijs...
Gr. Patrick

p.s. Het ip-adres is anders dan dat van Supervinnie... :S

Anywhy
Forum Lid

1566 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:39


Volgens mij klopt het IP-adres van Supervinnie wel die van werkt nergens.
Die van Supervinnie werkt ook niet overal...

Ben aan 't sporen dus...

Erwin537
Moderator

3846 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:39


Hmm heb gekeken naar een link, maar die wilt een installer gaan downloaden. Ik me al helemaal verheugen op Emma....

Anywhy
Forum Lid

1566 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:55


Quoting: Erwin537

verheugen op Emma....

Wie is is in godsnaam EMMA???

vlerknozem
Hoofd-moderator

3950 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 18:56


Wazig... Gelukkig levert het in principe geen grote problemen op. Het is alleen niet echt prettig. Hopen dat Admin snel iets eraan doet.

Marcel vd Weerd
Forum Lid

1217 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 19:38


Emma Watson van Harry Potter.

Inderdaad levert het nu nog geen grote problemen op nee, maar wie weet wat er nog meer kan gebeuren.

supervinnie40
Forum Lid

691 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 19:50


Quoting: Anywhy

Volgens mij klopt het IP-adres van Supervinnie wel die van werkt nergens.
Die van Supervinnie werkt ook niet overal

ik hoop dat jullie de link in mijn post bedoelen...
want mijn de computer die ik sinds een paar weken gebruik word door meerdere mensen gebruikt (laptop stuk...).
zou het toch kut vinden om te achterhalen dat 1 van de andere gebruikers hier iets mee te maken heeft.

admin
Administrator

3546 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 20:54


bedankt voor jullie alertheid, zit op vakantie kan gelukkig wat doen op de computer, k****t.
mijn host maar eens mailen hoe het zit met de beveiliging :-(

admin
Administrator

3546 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 20:55


en google adsense is hier niet blij mee.

Anywhy
Forum Lid

1566 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 21:13


Quoting: admin

zit op vakantie

PRETTIGE VAKANTIE DAN! :D :D

Gr. Patrick

vlerknozem
Hoofd-moderator

3950 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 21:15


Pretigge vakantie Admin. Wel vervelend dat dit nu net in je vakantie gebeurd..

Superkluns
Forum Lid

756 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 22:15 · Aangepast door: Superkluns


kweenie, maar ik zie het niet meer, of ben ik nou gek??

egaTniv
Forum Lid

3794 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 22:21


Het is weg nu idd

Marcel vd Weerd
Forum Lid

1217 posts
# Geplaatst: 8 Aug 2009 22:24


Mooi.

Reactie

Tekst vet maken  Tekst cursief maken  Tekst onderstrepen  Afbeelding invoegen  Insert YouTube video  Link invoegen  html code invoeren  css code invoeren  php code invoeren   javascript code invoeren  Uitschakelen *Wat is dat?


» Naam  » Wachtwoord 
 Alleen geregistreerde bezoekers kunnen hier een bericht plaatsen. Je kunt inloggen of je hier registreren.

 



Dit forum is gebaseerd op miniBB © 2001-2010


Sponsor: BlueYellow

Sitemap