| Schrijver |
Bericht |
pauloss Forum Lid
56 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 11:20
De beste ebooks om een professionele site te maken vind je op website-ebooks.nl
|
| |
|
DNA Forum Lid
7747 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 12:52
uuuh...website doet het niet. En wil je nou een sitecheck?
Als je dit wilt, vind ik nu al dat je gefaald hebt!
Je geeft tips voor een professionele site, maar je kan zelf het niet eens online krijgen.
|
Marcel vd Weerd Forum Lid
1217 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 13:07
Omg website under review. Ik haat 000webhost.com! Waarom trouwens een gratis host terwijl je wel een betaalde domeinnaam hebt. Betaal een paar euro meer en je hebt ook gelijk hosting erbij.
|
WEStudio Forum Lid
976 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 16:06 · Aangepast door: WEStudio
lol wat valt hier te checken?
De layout? beetje basic en saai.
De codering? paypal-knoppen die linken naar het paypal systeem. Niet al te veel werk hierin gestoken, lijkt me.
ps: zeg me als ik hierin verkeerd ben he, ik ben niet alwetend :D
|
BaZz Forum Lid
3619 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 16:49
WEStudio
Hoe kan jij de site zien, als ik nog steeds een website under review pagina krijg?!?
En inderdaad, totaal verkeerde host voor een serieus bedrijf.
|
DNA Forum Lid
7747 posts |
# Geplaatst: 17 Jun 2009 17:23
daarom wil ik echt de site zien! Hoop dat het zelf geschreven ebooks zijn.
|
WEStudio Forum Lid
976 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 10:02
Quoting: BaZz Hoe kan jij de site zien, als ik nog steeds een website under review pagina krijg?!?
misschien je cache leegmaken?
|
Marcel vd Weerd Forum Lid
1217 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 10:43
Site doet het weer ja. Op zich nog geeneens zo heel slecht hoor.
|
BaZz Forum Lid
3619 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 10:54
praktische basic layout, niks mis mee.
Wel nog even de frame (=zoekmachine onvriendelijk!) weggesloopt, en de techniek/code gecontroleerd:
wat tikfouten in de css:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?profile=css21&warning=0&uri=http%3A%2F%2Fwebsite-ebooks.comxa.com%2F
de html heeft 260 fouten volgens de webstandaarden:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwebsite-ebooks.comxa.com%2F
de schrijfwijze is meer html, dan de xhtml die de doctype aangeeft, er zitten veel minder (78) fouten in de code als je html4 transitional als doctype zou kiezen:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwebsite-ebooks.comxa.com%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=HTML+4.01+Transitional&group=0&verbo se=1&user-agent=W3C_Validator%2F1.654
|
pauloss Forum Lid
56 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 11:25
Quoting: Marcel vd Weerd Omg website under review. Ik haat 000webhost.com! Waarom trouwens een gratis host terwijl je wel een betaalde domeinnaam hebt. Betaal een paar euro meer en je hebt ook gelijk hosting erbij.
ik had niet meer genoeg geld voor een bataalde domein :P die koop ik warschijnlijk later
|
pauloss Forum Lid
56 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 11:25 · Aangepast door: pauloss
de zite is nu weer actief hoor, kijk gerust eens :D
|
DNA Forum Lid
7747 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 14:57 · Aangepast door: DNA
Vind het een zeer matige site.
Je verkoopt ebooks om professionele sites te maken, terwijl die van jou er helemaal niet professioneel uitziet.
Nergens zie ik contact gegevens of uberhaupt gegevens van jou.
Daarnaast de html erros zijn echt horrible.
Je teksten zijn engels, terwijl de site Nederlands is. Ook niet echt prof.
Header is uber lelijk. Niks professioneels aan.
Daarnaast gebruik je nog een frame om het echte adres te hidden. Er zijn nu al veel betere manieren hiervoor.
Maar vindt zulke sites echt bijna oplichting. Geld vragen voor scripts die gratis op internet te vinden zijn.
Oftewel, indruk is echt alsof het een scam website is.
Cijfer? Dikke onvoldoende.
|
Erwin537 Moderator
3846 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 16:10 · Aangepast door: Erwin537
Waarom een boek over popups? is 1 hoofdstuk al niet teveel?
Voor de rest: I agree with DNA
Teksten zijn overigens gekopieerd, daarom zijn ze engels.
( url )
|
pauloss Forum Lid
56 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 22:33
pardon dna!? ik koop hartstikke veel eboeken in ( steek er veel geld in) en jij noemt het zo ff een scamsite... lmao
|
Erwin537 Moderator
3846 posts |
# Geplaatst: 18 Jun 2009 22:45
Quoting: pauloss pardon dna!? ik koop hartstikke veel eboeken in ( steek er veel geld in) en jij noemt het zo ff een scamsite... lmao
Hij zegt dat het die indruk geeft.
|
BaZz Forum Lid
3619 posts |
# Geplaatst: 19 Jun 2009 08:56 · Aangepast door: BaZz
leuk dat je veel ebooks koopt, en ze zo aanprijst, maar aan de html/code/layout te zien, heb je er nog niet veel van in de praktijk gebracht.
Een deel van de al eerder door mij genoemde fouten zijn echt basis- /beginnersfouten, en alles in een frame is natuurlijk dramatisch voor zoekmachines.
op onderstaande gratis sites leer je al meer:
http://www.w3schools.com/
http://www.html-site.nl/
http://www.w3.org/
|
admin Administrator
3546 posts |
# Geplaatst: 19 Jun 2009 12:32
Wanneer je ebooks gaat verkopen is deze opzet niet handig. Ik zal je vertellen waarom. Je hebt namelijk geen geloofwaardigheid opgebouwd. Dat is mijns inziens essentieel wil je slag in deze branche. Mensen gaan pas wat kopen via jou, wanneer ze het idee hebben dat ze je kunnen vertrouwen.
Ik beweer nu niet dat je onbetrouwbaar bent, maar vertrouwen moet je opbouwen. Dat doe je bijvoorbeeld door een weblog vol te schrijven met alles wat je gelezen hebt in de ebooks. Je geeft eerlijke kritieken op de ebooks die je koopt. Wat je er mee kunt en wat je in de praktijk hebt gebracht.
Vervolgens plaats je een link waar mensen dit ebook kunnen kopen.
De huidige manier geeft mensen het idee dat je geld wilt vedienen zonder er wat voor te moeten doen. Werk er hard voor en bouw geloofwaardigheid/ vertrouwen op en mensen gaan kopen. Er is echt wel een markt voor, maar eerst moet je investeren.
Succes ermee!
|
Nakatomi Forum Lid
1060 posts |
# Geplaatst: 19 Jun 2009 13:03
Kan hem niet eens zien :S krijg andere website...
|
Vestel Forum Lid
626 posts |
# Geplaatst: 19 Jun 2009 17:58
inderdaad, nu kom je op een ebuzzer.nl site
ook eigendom van pauloss
Er staat een van de simpelste scripts in php op die website.
Wat is hiervan de bedoeling?
|
DNA Forum Lid
7747 posts |
# Geplaatst: 19 Jun 2009 18:11
Quoting: Vestel Er staat een van de simpelste scripts in php op die website.
maakt dit dan uit?
|
admin Administrator
3546 posts |
# Geplaatst: 20 Jun 2009 07:53
Dan is bij deze het topic gesloten!
|